Gå- og løbeture

Gå- og løbeture i området

Der er flere muligheder for en god gå eller løbetur i pagt med naturen. På egen hånd eller med guide.

Flere ruter fra 2,6 km. til 9,8 km. Fra pladsen udgår to "Hjertestier" på 1,6 og 4,6 km. igennem Ravnsby Bakker med en skøn udsigt ud over Smålandshavet, forbi jættestuen Glentehøj, kunstmonumentet "DODEKALITTEN" og igennem Klinkeskoven.

Ture gennem Torrig skoven, til Ravnsborg Slotsruin, Glentehøj, Briket Kirke eller til Lollands højeste punkt.
Billedet er taget inde fra Glentehøj - med det mandshøje gravkammer.
Få et kort i receptionen.

Tag færgen til Fejø og gå eks. rundt om Skalø. Den lille ø er forbundet til Fejø med en dæmning.

Fra Knuthenlund Gods udgår der vandreruter "Spor i Landskabet".

Fra flere herregårde bl.a. Reventlow Museum og park er vandreruter igennem parken.

Femø egner sig også til en vandretur. Igennem sommeren er der også her guidede ture med øens lægefrue (det var også hende der i 2010 fulgte dronning Margrethe rundt på øen). Se mere i kalenderen.
022.jpg
Gode tilbud til din campingferie på Lolland-Falster
Campingferie på Lolland-Falster
Så er det tid til campingferie på Lolland-Falster og vi har løbende gode tilbud til dig uanset om det er forår, sommer eller efterår, så tag dig tid til at udforske vores hjemmeside. Hele foråret og efteråret kan du "Få ONLINE BOOKING tilbud - med STORE rabatter" - så bliver det vist ikke meget bedre og ovenikøbet, skal du ikke stresse afsted hjemmefra for i forbindelse med lige netop dette tilbud er der mulighed for sen ankomst - helt frem til kl. 22. Så tag dig tid og nyd turen på vej hertil og glæd dig til skønne dage i vores område, hvor der er rigeligt at tage sig til. Velkommen til campinglandet Lolland-Falster.